Descrierea Hotelului
Localizare: Gulliver Delta Resort Murighiol este situat pe malul apei, la marginea localitatii Murighiol, intr-un cadru natural deosebit si este inspirat din arhitectura vechilor conacuri lipovenesti.
Facilitati:
- Mas in regim light All inclusive tip bufet (mic dejun, pranz si cina). Mesele contin, prin rotatie, preparate traditionale, la fiecare masa fiind prezente atat preparate din peste cat si din carne precum pui sau porc. Meniul de peste include preparate tip storceagul, bors de peste, saramura, plachia, peste la gratar etc. Vegetarienii sunt bineveniti si ei la complexul nostru turistic!
- Pachetul de buturi soft drinks all inclusive cuprinde: vin alb, vin rosu, roze, bere, sucuri, ap plat, cafea, ceai;
- Gustri
- Surpriza de Bun Venit! (intampinare cu icre si vodca la intrare);
- Acces gratuit la piscina (functionala mai-septembrie, in functie de conditiile meteo), umbrelute si sezlong;
- Acces gratuit la biblioteca;
- Acces gratuit la locul de joac pentru copii;
- Posibilitatea de a practica urmtoarele activitati: badminton, tenis de masa, fotbal in iarb, sah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc ;
- Pescuit de pe ponton;
- Parcare gratuita;
Camere:
Camerele au si canapea extensibila!
Restaurant:
Mic dejun: meniu clasic cu salate, branzet, mezel rece, mezel cald, oua (fierte, ochiuri, omlet etc prin rotatie), lapte, unt, gemuri, iaurt etc.
Pranz: 2 ciorbe (una de peste, una de legume si carne), un fel de baz din peste (prjit, grtar, saramur, plachie, la tav etc .- prin rotatie), un fel de baz din carne (grtar, la tav, la tigaie, in diverse combinatii etc a prin rotatie), mmlig, ardei, mujdei, cateva preparate pe baz de legume (cartofi diverse stiluri, fasole verde, iahnie, varz clit, legume mexicane, mazre a prin rotatie, paste, salate, fructe etc.
Cin: un fel de baz din peste (prjit, grtar, saramur, plachie, la tav etc. prin rotatie), un fel de baz din carne (grtar, la tav, la tigaie, in diverse combinatii etc. a prin rotatie), mamaliga, ardei, mujdei, cateva preparate pe baza de legume (cartofi diverse stiluri, fasole verde, iahnie, varz clit, legume mexicane, mazre a prin rotatie), paste, salate, desert etc.
Programul si meniul pot suferi modificari, in functie de conditiile meteorologice sau de alte aspecte neprevzute.
CRACIUN DE BASM IN DELTA DUNARII 2024
Ziua 1 - 23.12
Dimineata sau in jurul pranzuluii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu un platou de tartine cu icre de stiuca si ne ajuta sa ne intrm in atmosfer cu tuica si votc. Ne cazam, apoi mancam de cina.
Ziua 2 a 24.12
Dupa micul dejun, in jurul orei 13.00 urmeaza traditionala pomana a porcului. Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de cateva ore profitam de buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de petrecere, pana la cina. Dup ora 20.00, incepe seara de Ajun, cu un program de colinde si uraturi lipovenesti. La aperitiv servim tartine cu icre de stiuca, legume dichisite, batog, crema de branza, pate de ficat de casa, aspic de curcan etc. Atmosfera este intretinuta de muzica la alegerea dumneavoatra. Dintre recomandarile noastre nu lipsesc dansurile lipovenesti. In toiul petrecerii, continua spectacolul culinar : crap a la Murighiol cu garnituri asortate (surpriza bucatarului). La felului principal savuram curcan umplut cu gutui, portocale si mere, alaturi de porc la tava. Pentru gurmanzi si pofticiosi, meniul este desavarsit cu deserturi delicioase, stropite cu vinuri spumante. Pe tot parcursul serii se vor avea acces la bauturi clasice (whisky, cognac, jagermeister, vodka, lichioruri, vinuri, bere, pepsi, cola, sucuri de fructe, cafea etc) in regim de free bar si fructe.
Ziua 3: 25.12
Prima zi de Crciun debuteaz cu un mic dejun classic, urmat de un pranz festiv, de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita lipoveneasca), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. La care se adauga, bineinteles, specialitatile din peste. Seara participm la Cina Festiv de Crciun si ne delectam cu preparate festive. Ca si in ziua precedent, avem la dispozitie in regim de free bar bufetul de bauturi si fructe
Ziua 4: 26.12
Ultima zi a vacantei incepe cu un mic dejun clasic. De-a lungul zilei ne vor atonifiaa tuica fiarta, vinul fiert si ceaiul cald, preparat special pentru acest eveniment. Continuam cu pranzul. E momentul sa depanam, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Crciun . Marturie vor sta sutele de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua. Dup-amiaza, eventual mai catre seara, pornim ctre cas, luandu-ne ramas bun de la paradisul numit Delta Dunarii, cu speranta ca il vom revedea in primavara, cand natura renaste!
REVELION DE POVESTE IN STIL LIPOVENESC
Ziua 1 - 30.12
Dimineata sau in jurul pranzului sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu un platou de tartine cu icre de stiuca si ne ajuta sa ne intrm in atmosfer cu tuica si votc. Ne cazam, apoi mancam de cina.
Ziua 2 a 31.12
Dupa micul dejun, in jurul orei 13.00 urmeaza traditionala pomana a porcului. Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de cateva ore profitam de buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de petrecere, pana la cina. Dup ora 20.00, incepe seara de Revelion, cu un program de colinde si cantece lipovenesti. La aperitiv avem tartine cu icre de stiuca, legume dichisite, batog de crap, crema de branza, pate de ficat de casa, aspic de curcan etc. Atmosfera este intretinuta de muzica la alegerea dumneavoatra. Dintre recomandarile nostre nu lipsesc dansurile lipovenesti. In toiul petrecerii continua spectacolul culinar: crap a la Murighiol cu garnituri asortate (surpriza bucatarului). La miezul noptii desfacem vinurile spumante si ne infruptam din carnurile si carnatii traditionali, asezonati cu muraturi. Pentru gurmanzi si pofticiosi, meniul este desavarsit cu deserturi delicioase. Pe tot parcursul serii se vor avea acces la bauturi clasice (whisky, cognac, jagermeister, vodka, lichioruri, vinuri, bere, pepsi, cola, sucuri de fructe, cafea etc) in regim de free bar si fructe.
Ziua 3: 01.01
Tinand cont ca, in general, poate cu exceptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat dupa Perinita, prima zi a anului debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita lipoveneasca), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. La care se adauga, bineinteles, specialitatile din peste. Cina din prima zi a anului care include din nou accesul la free bar, este o invitatie la Carnaval. Va rugam nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costumele cat mai fanteziste.
Ziua 4: 02.01
Ultima zi a vacantei incepe cu un mic dejun clasic. De-a lungul zilei ne vor insoti tuica fiarta, vinul fiert si ceaiul cald, preparat special pentru acest eveniment. Continuam cu pranzul. E momentul sa depanam, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion . Marturie vor sta sutele de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua. Dup-amiaza, eventual mai catre seara, pornim ctre cas, luandu-ne ramas bun de la paradisul numit Delta Dunarii, cu speranta ca il vom revedea in primavara, cand natura renaste!